zaterdag 2 oktober 2010

Vlinderweer is het absoluut niet vandaag. En wat doe je dan? Poetsen (moet ook gebeuren en dan is het maar weer gedaan) en ondertussen foto's bewerken. Het stereovirus heeft me zwaar te pakken. De foto's hieronder zijn varianten van hetzelfde stereopaar. Ik kon niet kiezen.Morgen dan maar vroeg uit de veren. Op zaterdag nooit zo'n probleem, maar op zondag is dat altijd wat moeilijk.

Hé, wordt het wat lichter buiten?

2 opmerkingen:

 1. Hoi Anita,

  Prachtig deze stereo's , vooral de 2e doet het erg goed. Morgen beloofd het een hele mooie dag te worden, dus ben benieuwd naar je plaatjes morgenavond. Lego doen we ook nog steeds hoor, we zijn nu aan het sparen voor de nieuwe lego-spellen. Van 't zomer in de legoshop in legoland was vooral voor Benthe net rondlopen in een snoepwinkel. Maar de kapla-plankjes zijn nu even helemaal hot en ik bouw graag met de kinderen mee, is heel ontspannend! Goed voor de balans.
  Ons huis, ja dit is een heel ander en ruimer huis dan die aan de Woudweg ( was trouwens ook erg leuk om met z'n tweetjes te wonen, maar hier is ideaal met de kinderen). We wonen hier dan ook met veel plezier.
  Nou, schiet morgen wat mooie plaatjes, dan kom ik morgen weer even bij je kijken!

  liefs Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anita,
  Wil jij vanaf nu geen "stereoplaatjes" meer plaatsen. Ik word er "letterlijk" niet goed van. Van dat "scheel" kijken, bedoel ik.
  Ik krijg er koppijn van. En als jij zo'n plaatje (of twee) plaatst probeer ik het steeds weer. Voor mij niet meer doen dus.
  Ga wel door met het maken van die prachtige foto's.

  Hartelijke groet (en van dat niet meer plaatsen is maar een "grapje")

  Ik kan ergens heel goed niet meer aan mee als het mij niet lukt.
  Lig ik niet wakker van.

  Bernie

  BeantwoordenVerwijderen