donderdag 7 oktober 2010

Het valt me altijd weer op... op bijna alles zit spinrag.

2 opmerkingen:

 1. Volgende poging, zat vannacht om 00:30 uur nog een reactie te typen op je "gezwam", maar op de één of andere manier ging er iets mis. vanmorgen weer geprobeerd, ook niet gelukt en alles weer kwijt, nu voor de derde keer.
  Mooie foto's weer. Zo helder ook deze met het spinrag.
  Inmiddels heeft de winterbomenfoto-selectie plaatsgevonden en geheel onverwachts kozen de andere dames ( ik had al jouw foto's meegenomen en 2 van mijzelf) helaas voor een foto van mijzelf ( ze wisten overiegens niet dat die van mij was). Ik zeg helaas, want ik had als eerste mijn voorkeur voor jouw spiegelfoto uitgesproken en ik had die heel graag op de voorkant van de kaart gezien. Sorry dus, maar ik kon het niet winnen, de andere dames hadden zo hun eigen mening. Ik vind het wel erg eng hoor mijn foto op 600 kaarten, 't is niet direct dat ik sta te juichen. Maar dan had ik geen foto van mijzelf moeten meenemen. Heel erg lief dat je jouw foto's beschikbaar wilde stellen en ik hoop dat ik nog eens weer bij je mag aankloppen met iets dergelijks.
  vanavond bomenfoto-workshop gedaan. Groepje van 13 mannen en vrouwen. Beloofd leuk te worden. Nu opdracht om een herfstboom te fotograferen ( gelukkig geen hele specifieke opdracht, want ik moet wel een beetje vrijeheid hebben) en begin januari komen we dan weer bij elkaar. Dus ik ga lekker het bos in....Heb er zin in, weer leuk om zo bezig te zijn met mijn fototoestel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Anita,
  Ik heb de foto's (stiekem) ook gezien. Was moeilijk om een keus te maken. Had mijn "boomtekeningen" ook graag in de strijd geworpen. B & B zeggen vaak: Opa, teken jij al weer een boom".
  Een logische reactie als ze elke week een boom voorbij zien komen.
  Maar de keus van de comissie zal wel goed zijn.
  De herfst leent zich erg goed voor het maken van "kleurrijke" foto's.

  Liefs,

  Bernie

  BeantwoordenVerwijderen