zondag 11 september 2016

Magisch gras

Dit fijne gras met dauwdruppels en het effect van de Lensbaby Twist 60 hebben mijn hart gestolen. Ik heb er heel veel foto's van gemaakt en denk erover om eentje uit te vergroten voor aan de muur. Het licht en de hoeveelheid detail vind ik mooi. Ik denk dat het me niet gaat vervelen als ik dit groot afdruk. Maar wie weet wat er de komende weken nog uit de camera rolt.

Hier zijn alle foto's van dit gras verzameld. De meeste zijn gemaakt met de Lensbaby Twist 60 met macro converters (F 2.5), afgezien van de eerste vijf - het staat eronder. De kleur heb ik aangepast in Photoshop en als dat mooier was is ook het oil paint effect (filters/ stylize) toegepast. Maar dan subtiel om de scherpe kantjes uit de foto te halen.

Als je op de eerste foto klikt komen ze groter en mooier in beeld.

Edge 80 met macro converters (F 4 of 5.6)

Edge 80 met macro converters (F 4 of 5.6)Edge 80 met macro converters (F 4 of 5.6)Edge 80 met macro converters (F 4 of 5.6)

Edge 80 met macro converters (F 4 of 5.6)

Twist 60 met macro converters F 2.5 (en alle foto's hieronder)
6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Glans en glitter: geweldig, Anita.
  Ik kan me voorstellen dat je niet meer kan ophouden als je hier eenmaal mee bezig bent. Vind 't prachtig.
  Hartelijke groet. Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anita wat een een prachtige foto's heb je gemaakt vooral de serie magisch gras, prachtig...nu heb een gedichtje gemaakt en wil je vragen of ik één van deze foto's mag gebruiken op mijn gedichtenblog, ''Gedicht in evenwicht'' natuurlijk met jouw naam erbij, groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Coby,
  Ik zag je blog en je prachtige gedichten en vind het prima dat je een foto gebruikt.
  Ik ben heel benieuwd naar het gedicht dat erbij komt!
  Hartelijke groet, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anita, jouw foto versterkt het gevoel dat ik met mijn gedichtje wil overbrengen....fijn dat ik hem mocht gebruiken en ik ga je blog zeker volgen, groetjes Coby

   Verwijderen