maandag 4 april 2011

Zoals ik iets met druppels heb, heb ik ook iets met mossen. Het zijn kleine plantjes, maar ga je ervoor op de knieën dan zie je hoe sierlijk ze zijn. Dit is waarschijnlijk haarmos.

Wat je ziet is het sporenkapsel. Nu zal onder het mutsje vast iets anders moois verborgen zitten. Daarvoor ga ik dan de volgende keer wel weer op mijn knieën!

Ik krijgen nu een gevoel van déja vu.. Heb ik dit vorig jaar ook geschreven?

1 opmerking:

  1. Mooi plaatje, ben nu ook wel benieuwd wat er onder het mutjes zit, dat wordt dus plat op de buik de volgende keer...?
    Bedankt nog voor de lieve felicitaties voor onze trouwdag op 21 maart, dat oom Ties dat allemaal op de kalender heeft staan! Helaas ging de geplande vrije dag niet door vanwege werk en cursus, maar daarom zijn we de 20ste maar wat gezelligs gaan doen met z'n 4tjes. Al hebben we nooit een goede reden nodig hoor voor gezellige uitstapjes. Nog 4 weken en dan zitten we in Engeland/ Windsor. Heul veul zin in. We gaan met de Holtkamper, dus hoop dat het 's nachts niet al te koud is en anders liggen we met de dikke joggingbroeken aan. We gaan ook zeker een bezoekje brengen aan Windsorpark, daar ga ik mij uitleven op de bomen heb ik maar bedacht.
    Heb jij al plannen voor de vakantie?

    groetjes, Susan

    BeantwoordenVerwijderen